Grunnet økende aktivitet søker vi:

Erfaren prosjektleder og anleggsleder

Prosjektlederen vil få totalansvar for prosjekt, herunder inngå kontrakter med underentreprenører og styre den interne ressursbruken. Man følger prosjektet fra A til Å, og står ansvarlig for økonomien i prosjektene, kvalitets- og HMS-dokumentasjon og fremdrift.

Les mer

Kalkulatør

Vi jobber med alt fra utviklingsprosjekt til beskrevne entrepriser. Vi har behov for en erfaren kalkulatør med bygg- og anleggsbakgrunn. Vi har et bredt faglig miljø som trekkes inn i tilbudsteamet etter behov og jobber tverrfaglig med fokus på kundens behov. Som ansvarlig kalkulatør vil du få ansvar for at kalkylearbeidet blir komplett.

Les mer

Murere og Forskalingssnekkere

Selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev, som behersker norsk skriftlig og muntlig. For mer informasjon kontakt personalsjef hos Br. Ulveseth AS Evy Ulveseth (98252212).

Les mer

Reparatør til vårt lager

Vi søker strukturert og ryddig reparatør/mekaniker, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø ved vårt lager i Godvik.

Les mer

Maskinfører

Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå etter en erfaren gravemaskinfører, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Les mer

Bergsprenger

Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå etter en erfaren skytebas, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Les mer

Lærlinger innen betong- og murerfaget

​For at vi også i fremtiden skal være en ledende lokal aktør med faglig tyngde og høy kompetanse ønsker vi oss flere lærevillige og engasjerte lærlinger. Brødrene Ulveseth har lærlinger innen betong- og murerfaget.

Les mer