Text

Årets lærling i betongfaget 2022 ble: Harald Hanevik Folkestad

Årets lærling i betongfaget 2022 ble:

Harald Hanevik Folkestad hos Brødrene Ulveseth!

Det er EBA Vestenfjelske og Byggopp Vestland som står bak markeringen. Harald deler 1 plassen sammen med Matias N Orrestad fra Sunnfjord. Kåringen av «Årets lærling» i bygg- og anleggsbransjen i Vestland ble i år ekstra krevende fordi det var svært mange gode kandidater.

–Det er bedriftene som nominerer de beste kandidatene til konkurransen om å bli «Årets lærling», opplyser direktør i EBA Vestenfjelske, Hans Martin Moxnes på deres nettside. – Deres uttalelser om lærlingenes faglige kvalifikasjoner og personlige egenskaper, blir vurdert og bedømt av en uavhengig jury i bransjen.

Harald Hanevik Folkestad kombinerer praktisk opplæring i betongfaget hos Brødrene Ulveseth med skolegang på TAF-linjen for bygg og anlegg på Knarvik videregående skole. «Han er alltid positiv, er nøyaktig og meget selvstendig, og har godt humør. Det gjør ham til en høyt ønsket medarbeider på våre betonglag», heter det uttalelsen fra hans arbeidsgiver. Harald avslutter utdannelsen med eksamen og fagprøve neste år.

Igjen er Brødrene Ulveseth stolt opplæringsbedrift, men dette er først og fremst heder til vår egen Harald Hanevik Folkestad.

Harald ble hedret med diplom og premie på 10.000 – vel fortjent!