Text

Vi blir ny hovedsponsor for Sotra Sportsklubb

Brødrene Ulveseth AS har i dag tegnet ny avtale med Sotra Sportsklubb som klubbens Hovedsponsor.

Avtalen gir ett betydelig tilskudd til klubbdriften, og vil bety ett vesentlig løft for klubben – spesielt i en tid der vi alle merker at alt blir dyrere

Brødrene Ulveseth er en av Vestlands største entreprenørbedrifter med nybygg, rehabilitering og eiendomsutvikling som de viktigste områdene. Bedriften og de 138 ansatte holder til i Godvik, men eies av Ulveseth familien på Sotra.
Det aller meste av området rundt Straume Idrettspark er bygget av Brødrene Ulveseth, og det er ikke til å stikke under en stol at det har vært til stor hjelp for Sotra Sportsklubb i vår utbygging av idrettsparken.

«Dette er den største samarbeidsavtalen vi har signert som klubb, og jeg er veldig glad og stolt over at Brødrene Ulveseth AS ser en så stor verdi i det å støtte oppunder vårt barne- og ungdomsarbeid» sier Dan Christensen, daglig leder i Sotra Sportsklubb.

Inger Kristin Ulveseth tok over som direktør for selskapet i 2017 etter at faren, Atle Ulveseth har drevet selskapet i mange år. Inger Kristin har selv barn i Sotra Sportsklubb og kjenner dermed klubbdriften vår godt.

«Det er veldig kjekt å ha anledning til å støtte det fantastiske arbeidet som gjøres i Sotra Sportsklubb. Som utbygger i området så ser vi det store behovet som det er for ett idrettslag. Vi liker spesielt godt klubbens tydelige profil som breddeklubb og hvordan dette ivaretas av både frivillige og ansatte» sier Inger Kristin Ulveseth.

Vi ser frem til ett langt og godt samarbeid, og om ikke så lenge så blir Brødrene Ulveseth synlig på både drakter og baner.

Bilde fra bedriftsfotballcupen i november 2022: