Grunnet økende aktivitet søker vi:

Erfaren prosjektledere og anleggsledere

Prosjektlederen vil få totalansvar for prosjekt, herunder inngå kontrakter med underentreprenører og styre den interne ressursbruken. Man følger prosjektet fra A til Å, og står ansvarlig for økonomien i prosjektene, kvalitets- og HMS-dokumentasjon og fremdrift.

Les mer

Maskinførere

Vi skal styrke vår organisasjon ytterligere og søker nå etter erfarene maskinførere, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø.

Les mer

Reparatør til vårt lager i Godvik

Vi søker strukturert og ryddig reparatør/mekaniker, som kan jobbe selvstendig, men som også er samarbeidsvillig og med sitt gode humør bidrar til et godt arbeidsmiljø ved vårt lager i Godvik.

Les mer

Murere og Forskalingssnekkere

Grunnet økt oppdragsmengde søker vi etter murere og forskalingssnekkere. Søker må være selvstendig fagarbeider med norsk fagbrev,som behersker norsk skriftlig og muntlig. Brødrene Ulveseth har mange og store prosjekter på gang. Som fagarbeider hos får du mulighetene til å være med i et team som sammen jobber for god og sikker fremdrift på prosjektene.

Les mer