Ledige stillinger

Strategisk Tilbudsleder - Godvik

Til vårt hovedkontor i Godvik søker vi etter strategisk tilbudsleder

Velg side

Til vårt hovedkontor i Godvik søker vi etter strategisk tilbudsleder

Vi ønsker å skape gode arbeids- og bomiljø. Vi bygger fleksibelt, arealvennlig og velger løsninger som gir godt inneklima og lavt energiforbruk. Materialer og byggevarer skal ha god kvalitet og mulighet for gjenvinning/gjenbruk.

Som Strategisk Tilbudsleder er din viktigste oppgave å lede tilbudsarbeidet fra A-Å. Dette innebærer alt fra å være delaktig i prosjekteringsarbeidet, og vurdere ulike løsninger, til overlevering til prosjektleder. Du vil jobbe proaktivt med å identifisere aktuelle forespørsler og offentlige anskaffelser. Du skal koordinere team som skal jobbe sammen for å utarbeide et konkurransedyktig tilbud. Du vil også følge opp leverandører og foreta innkjøp. Stillingen rapporterer til Administrerende Direktør.

Vi ønsker at du har erfaring som tilbudsleder, prosjekterings- eller prosjektleder. Du må ha en god forståelse for, og kjennskap til, bygg- og eiendomsbransjen i Bergen og omegn. Du må også inneha god teknisk forståelse. Vi forventer at du har høyere relevant utdanning.

Som person må du være tillitsbyggende og god på samarbeid med ulike interessenter. Vi ønsker oss en person som er engasjert, god til å kommunisere og er positiv i den forstand at du ser muligheter heller enn begrensninger. I en hektisk hverdag er det viktig at du er strukturert og effektiv. Du må også kjenne deg igjen i våre verdier;

Bærekraftig, Engasjert, Solid, Troverdig

Hos oss får du jobbe i positivt miljø med mulighet for å være med å videreutvikle bedriften og hele næringskjeden innen bygg og anlegg. Du vil få stor påvirkningskraft i et solid selskap med godt omdømme. Du vil komme inn som en del av et etablert nettverk i bransjen, et sterkt fagmiljø – og et selskap med en solid tomtebank.

Er dette noe for deg?

Ta kontakt med en av våre rådgivere hos Headvisor; Bjørn Horne (91161390) eller Janne Siri Horne (90721164) for en uformell prat.

På denne stillingen ønsker vi at alle henvendelser rettes til Headvisor.

 

Kortfattet søknad med CV sendes snarest og innen 30. april 2024. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=392&departmentId=17553&ProjectId=179942&MediaId=5

Er du interessert i en spennende arbeidsplass? Send en kortfattet søknad med CV og kopi av vitnemål til oss i dag. Send søknad til HR-leder morten.eintveit@ulveseth.no