Straumsfjellet Panorama er ferdigstilt

Brødrene Ulveseth har nå avsluttet arbeidet på Straumsfjellet Panorama. Her har det vært sammenhengende byggeaktivitet siden første kvartal 2014. Tiltakshaver er OBOS Ulveseth Straumsfjellet mens Brødrene Ulveseth AS har vært totalentreprenør.

Straumsfjellet Panorama er det største boligprosjektet på Sotra og består av 204 leiligheter. Totalt bebygd areal er på 28.000 kvm hvorav ca 7.700 kvm utgjør innendørs parkering. I tillegg er det opparbeidet utearealer og en felles takhage på 4600 kvm med lekeplass, plener og gangveier. Leilighetene varier fra 33 kvm til 139 kvm, og alle har balkong eller terrasse. Både leiligheter og uteområder har universell tilgjengelighet.

Vi er meget godt fornøyd med sluttresultatet, sier prosjektleder hos Brødrene Ulveseth, Thorbjørn Holgersen. Med seg på laget har han hatt anleggsleder Magnus Mjelstad. Det har vært et spennende prosjekt å jobbe med, og kjekt å se et så fint sluttresultat, sier de begge.

Prosjektet er oppført igjennom 3 byggetrinn. Dette har ført til at en del leiligheter har vært bebodd de siste 15 mnd av byggeperioden. Det har gitt oss noen utfordringer, men er håndtert veldig fint av både fagfolk og beboere, sier Holgersen.

Straumsfjellet Panorama har en meget bra beliggenhet, sentralt i Fjell kommune, med mye sol.

Prosjektet har også som navnet tilsier, panorama utsikt i flere himmelretninger.

Straumsfjellet Panorama har solgt bra helt siden salgsstart. Dette bekrefter at vi har truffet markedet bra med den type boliger vi her har presentert, forteller Holgersen.

Man har fortsatt mulighet til å sikre seg en leilighet i dette flott prosjektet. Se www.Straumsfjellet.no

Straumsfjellet Panorama er et av flere store boligprosjekt Brødrene Ulveseth har vært med å utvikle de siste årene, og flere er under planlegging.

Brødrene Ulveseth ønsker å takke samarbeidspartnere, underleverandører og kunder for et godt samarbeid med Straumsfjellet Panorama.