Prosjekter

Kokstad Stasjon - Eikerinden

Kokstad Stasjon er et nytt boligprosjekt beliggende sentralt på Kokstad.

Prosjektet ligger mellom Aibel-bygget, Rush trampolinepark og helt på by-babanestoppet på Kokstad. Kokstad Stasjon får dermed en attraktiv og meget sentral beliggenhet i Ytrebygda bydel.

Byggingen er i gang!

Her kommer 133 leiligheter fordelt på 7 bygg. Leiligheten blir fra 37 til 128kvm, og noen av de største leilighetene får mulighet for egen hybel. I tillegg skal det bygges et garasjedekke under alle byggene og et mindre næringsareal ut mot bybanestoppet.

Prosjektet er godkjent og hadde oppstart oppstart våren 2023. Prosjektet forventes ferdigstilt høsten 2025.

  • Totalentreprenør: Brødrene Ulveseth
  • Byggherre: Brødrene Ulveseth Eiendom / K23 Prosjekt B AS

Salg ved DnB Nybygg.  Prosjektet blir delt opp i 3 salgstrinn.

Første byggetrinn med 73 leiligheter er lansert og de første innflyttingene er planlagt allerede våren 2025. Det skal bygges garasjedekke under alle byggene og næringsarealer ut mot bybanestoppet. På prosjektet er trivsel, bærekraft og fellesskap spesielt vektlagt i boligprosjektet.

– Beboerne vil få mulighet til tett fellesskap med naboene. Her blir det blant annet treningsrom, samlingsrom og muligheter for å dyrke på takterrassen. Via en nabolags-app blir det enkelt å ta kontakt med naboen for en felles tur, hundepass med mer. Her vil man også få informasjon om sosiale arrangementer som arrangeres i sameiet, og tilgang til å dele verktøy og annet utstyr.

Se kokstadstasjon.no for mer info.

Her kan du finne dine nye drømmebolig.

  • Kunde: Brødrene Ulveseth Eiendom
  • Ferdigstilt: September 2025
  • Type: Nybygg
  • Arkitekt: Henning Larsen AS