Prosjekter

Hardanger House

Brødrene Ulveseth har vært totalentreprenør på Hardanger House i Jondal. Resultater er enestående!

Hotellet har 9 rom med spektakulær utsikt mot Hardangerfjorden. Rommene er individuell innredet med høy standard og er på hele 20-24 m2. Hotellet har også eksklusiv spisesal, unike møtefasiliteter og komfortable mingleområder både innendørs og på den store terrassen rett utenfor møterommet.

Gjestene på Hardanger House har i tillegg tilgang til en fullt utstyrt treningssal, samt badstuer og direkte utgang til Hardangerfjorden gjennom en underjordisk gang.
Hardanger House er et designhotell med fokus på kvalitetsprodukter, arkitektur, dekor, mat, vin og natur. Hotellet har et gjennomgående visuelt konsept som passer inn i de vakre omgivelsene Hardanger og Jondal byr på.

Hotellbygget er ført opp i to etasjer med underetasje og tilhørende badehus i plan -1.

Underetasjen inneholder treningsrom med garderober, dusjer og badstue. Hotellrom og sosialrom (vinkjeller) er lagt i forkant av etasjen. Rommene ligger ut mot Hardangerfjorden. Hvert rom har sin egen uteplass. Hele fronten vil ligge tilbaketrukket og bli omkranset av gråsteinsmurer. På denne måten vil byggets underetasje være lite synlig for omgivelsene. Store deler av underetasjen har anlagt park på taket.

  • Kunde: Acos Invest / Hardanger House
  • Ferdigstilt: September 2019
  • Type: Nybygg - Næring
  • Budsjett: 60 000 000 + mva
  • Arkitekt: Rolv Eide