Prosjekter

Sandslimarka 33

Vår egen boligsuksess er ferdigstilt.

Sandslimarka 33 er et boligprosjekt bestående av 3 bygg med til sammen 164 leiligheter og felles garasjeanlegg. Prosjektet hadde byggestart mai 2019 og stod ferdig juni 2022.

Samlet areal er på 13619 kvm.

Helt fra starten av prosjekteringen var det ønske om hjelpe unge kjøpere inn på boligmarkedet. Prosjektet har dermed mange mindre to roms leiligheter og i første byggetrinn kunne man stolt tilby nye boliger til kun kr 1.890.000. Prosjektet har dermed en lav snittalder blant kjøpere, og trivselen er høy. Boligblokkene er organisert på en måte som danner et gårdsrom for lek og fellesskap. Leilighetene er utformet så rasjonelt og effektivt som mulig, slik at balansen mellom rommenes størrelse og bruk er god.

Suksesskriterier i byggeprosjektet har vært synliggjøring av planer og tett oppfølging på byggeplass underveis.

Sandslimarka 33 A og C er utført med stående trekledning, der C er malt dempet sort, og A malt med en rød tone. Alle balkongdører, vinduer og rekkverk er utført i natur-aluminium for å skape en tydelig og ren kontrast til de klare fargene til byggene. Disse byggene har 45 leilighet hver. Sandslimarka 33 B er utført med teglsteinen Pellava Retro fra Wienerberger. Alle balkongdører, vinduer og rekkverk er lakkert med RAL 3003 (rubinrød), som er ment til å gi en varm og spenstig utstråling til både bygningens fasader og til felles uteareal opplyser arkitekt Tjessem til bygg.no. Sandslimarka 33B har 74 leiligheter og 2 heiser/trappeløp.

Bygget er levert med meget gode kvaliteter som standard. Her kan nevnes vannboren varme, spotlights i gang og bad, eksklusive bad, fine parketter og smarthusløsning for styring av lys og varme i hele leiligheten via touchpanel eller mobiltelefon.

Ved overlevering av siste trinn var 160 av 164 boliger solgt.

Les mer på bygg.no

  • Kunde: Brødrene Ulveseth Eiendom
  • Ferdigstilt: August 2022
  • Type: Nybygg - Boliger
  • Budsjett: 370 mill eks mva
  • Arkitekt: MAD