Prosjekter

Villa Åstveit

8 eksklusive leilighet med garasje

«Villa Åstveit» er oppført av Brødrene Ulveseth som totalentreprenør, på oppdrag for byggherre Nedre Åstveit Park AS. Prosjektet består av 8 eksklusive selveierleiligheter med gjennomgående høy standard og gjennomtenkte løsninger.

Bygget har videre heis og felles adkomst via storslått foaje med 6 meter takhøyde, takvinduer, peis og elegant belysning. Bygget er på to plan pluss full parkeringskjeller. Bygget er oppført med plass-støpt konstruksjon og etasjeskille i betong og med yttervegger i trevirke.

Terje Johan Skjelbred er en litt spesiell kunde for Brødrene Ulveseth på dette prosjektet. Dette ettersom han både er en av byggherrene (initiativtakerne til prosjektet), men er også en av kjøperen som skal bo i bygget. Han har lang erfaring fra entreprenørbransjen i Bergen og har naturlig nok fulgt byggeprosessen på Villa Åstveit nøye fra A til Å. «Jeg hadde høye krav og forventninger til dette prosjektet, og er meget imponert over arbeidet som er Brødrene Ulveseth har lagt ned i prosjektet. Sluttresultat overgår alle våre forventninger», avslutter Skjelbred stolt.

Byggestart var i november 2017 og de første boligene ble overlevert kjøpere i mars 2019. Brødrene Ulveseth takker byggherren for oppdraget!

Prosjektet har adresse Åstveitveien 60

  • Kunde: Nedre Åstveit Park AS
  • Ferdigstilt: May 2019
  • Type: Nybygg - Bolig
  • Arkitekt: TAG Arkitekter